Volba kariéry MSK

Zámeček Petrovice, a.s.

Čtyřhvězdičkový hotel Zámeček Petrovice se nachází v historické budově v Prstné – části obce Petrovice u Karviné v těsné blízkosti česko-polské hranice. Zámeček obklopuje krásný zámecký park. Hotel nabízí elegantní pokoje, 24hodinovou recepci, luxusně zařízené wellness a restauraci s českou i mezinárodní kuchyní.

V říjnu 2012 koupila objekt společnost Trestles a.s. Tato nemovitost byla renovována, zrekonstruována a slavnostně otevřena za přítomnosti mistra Karla Gotta. Park obklopující zámek a přístupová cesta prošly zásadními změnami. Od roku 2018 je jedinou majitelkou paní Ing. Jolanta Burkotová.

V restauraci se podávají moderní jídla inspirovaná tradiční českou a francouzskou kuchyní. Často překvapujeme naše hosty nejoblíbenějšími pokrmy z celého světa.

Interierovy fotograf Zamecek Petrovice vyber PampPPartners Pavlacik 15 1 | Zámeček Petrovice, a.s.

Hosté mohou stimulovat své smysly v moderním a stylovém Spa & Wellness o rozloze přibližně 800 m². Pro úplné soukromí je připraveno samostatné VIP SPA s vlastní vířivkou, vodní postelí, sprchou a relaxační zónou.

Zámek je obklopen nádherným parkem se starými vzrostlými stromy, ve kterém je umístěna stálá expozice plastik Blanky Matragi a Alexandry Koláčkové. K dispozici je také kryté parkoviště a dětské hřiště. Před zámkem jsou dvě terasy s venkovní kuchyní.

Hotel disponuje dvěma bowlingovými drahami, na své si přijdou také hráči šipek či mini fotbalu.

DSC 7619tF18 1 | Zámeček Petrovice, a.s.

Nabídka služeb pro školy

Nabídka pro

Pro školy

Povolání u této firmy

Kuchař/Kuchařka

Kuchař tvoří vhodné skladby pokrmů, které sestavuje do jídelního lístku a připravuje, aranžuje a expeduje předkrmy a pokrmy studené i teplé kuchyně dle běžných nebo speciálních receptur.

Exkurze
Praxe
Výcvik
Kuchař – číšník H obor -
Číšník/Servírka

V náplni práce mají přípravu a aranžování slavnostních tabulí a prezentaci jídelní tabule. Základní a nejčastější činností je servírování a podávání jídel a nápojů. Nicméně patří sem kompletní servis pro hosty od přivítání hostů a jejich usazení s případnou radou při výběru jídla.

Exkurze
Praxe
Výcvik
Kuchař – číšník H obor -
Recepční hotelu a wellness

Pracovní náplní recepční je vítání a ohlašování návštěv, vedení knihy návštěv. Dále přepojuje a vyřizuje telefonáty a poskytuje všeobecné informace o společnosti. Zodpovídá za chod recepce. Provádí dílčí administrativní práce.

Exkurze
Praxe
Výcvik
Cestovní ruch M obor - -
Pokojská

Pokojská zajišťuje komplexní péči o pokoje hostů a provádí jejich generální, průběžný, pobytový i závěrečný úklid a zajišťuje úklid chodeb a přilehlých prostor celého ubytovacího zařízení.

Údržbář

Údržbář dohlíží na úklid a udržování čistoty ve svěřených objektech. Najímá odborné pracovníky na drobné stavební a údržbářské práce. Dohlíží na bezpečnostní opatření a dodržování domovního řádu a dalších předpisů, podmínek majitele, správce či provozovatele budovy. Dále také objednává revize, údržby a opravářské práce u odborných firem, přebírá výsledky jejich práce.

Exkurze
Praxe
Výcvik
Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení L obor - -
Zahradník

Pracovní náplň zahradníka zahrnuje ošetřování rostlin během vegetace a jejich ochranu proti chorobám a škůdcům, sklízení, transport a skladování produktů, jejich přípravu na trh a expedici. Pak také připravuje a zpracovává půdu pro zahradní kultury, množí je a vysévá je. O pracovních postupech a výsledcích shromažďuje technické údaje.

Exkurze
Praxe
Výcvik
Zahradník H obor - -